
هوشمند سازی ساختمان: فصل اول
شما ممکن است در گذشته اسم خانه های هوشمند را شنیده باشید. حتی اگر این اسم به گوش شما خورده باشد، احتمال دارد که اصلاً هیچگونه اطلاعاتی در مورد خانه های هوشمند نداشته باشید و ندانید که چه کاربردی دارد

آشنایی با هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان چیست؟

هوشمندسازی ساختمان:فصل دوم
در حال حاضر، تمامی تجهیزات در خانه شما به صورت دستی کار میکنند. این بدان معنی است که تمامی سیستمها برای انجام کار خود، نیازمند فرمان شما و فکر کردن شما هستند. چنانچه شما بخواهید چراغ های اتاق را روشن کنید…

هوشمندسازی ساختمان:فصل سوم

کنترلر هوشمند

روشنایی هوشمند

ترموستات هوشمند
معمولا سرمایش و گرمایش یک خانه، 40 درصد از انرژی در آن خانه را مصرف می کند. این درصد بسیار زیادی از قبوض یک خانه است! یک راه برای کاهش این میزان مصرف، این است که زمانی که هیچکس در خانه حضور ندارد…

درب پارکینگ هوشمند
تا بحال خیلی مواقع پیش آمده است که ما فراموش کردیم درب پارکینگ خود را به هر دلیلی پس از خروج خود رو ببندیم.سیستمهای هوشمندسازی ساختمان یک راه حل برای پیش گیری از این موضوع و عدم فراموشی ارائه کرده است.

دوربین مدار بسته
چنانچه بخواهیم به صورت ساده بیان کنیم، دوربین های مدار بسته، نگهبان خانه و دارایی های شما تلقی می شوند. دوربین های مدار بسته در سیستم های هوشمند سازی ساختمان تصاویر را بر در خود ذخیره و بایگانی می نمایند.

آبیاری هوشمند

سنسور حرکتی هوشمند

قفل درب هوشمند
قفل درب ها در همه جا و همه خانه ها وجود دارند و ما قرن هاست که از آن ها استفاده می کنیم. این تجهیزات کمک می کنند تا تمامی وسایل ما و خانواده ما امن تر باشند و فقط به افراد مشخصی اجازه ورود می دهند.

سنسور های امنیتی هوشمند

پرده برقی هوشمند

سنسور نشتی آب
لوله های آب، لوله های فاضلاب و تجهیزات مر بوط به آن ها ممکن است پس از مدتی دچار نشتی و خرابی بشوند. دما های پایین و سرد زمستان و خوردگی باعث خرابی و از بین رفتن لوله ها و طی مدت های زمانی طولانی خواهد شد.

روشنایی هوشمند چیست؟

5 نکته در مورد هوشمند سازی ساختمان

ساختمان اداری هوشمند

پروتکل های هوشمند سازی ساختمان
